Amb moltes ganes de tornar a començar i de viure (creuem els dits) una temporada normal. El Consell Esportiu de l’Hospitalet es posa en marxa amb l’objectiu d’oferir activitats esportives i formatives a tots els infants de la ciutat.

Novament, bona part de l’activitat del Consell Esportiu estarà centrada en l’organització de les competicions dels Jocs Escolars. Amb una temporada que, a priori, podrá iniciar-se amb certa normalitat, l’objectiu és augmentar la xifra de participants, tant en discplines col·lectives com individuals.

L’altra gran pota de l’activitat del Consell serà les activitats extraescolars, organitzades per l’Àrea de Promoció. Novament, l’objectiu serà que tots els infants de l’Hospitalet tinguin l’opció de beneficiar-se de la pràctica esportiva, fent arribar l’activitat física organitzada a les escoles.

Més enllà d’això, el Consell seguirà amb altres projectes, com els cursos de formació, la inclusió de persones amb discapacitat a través de “A L’H tothom suma” i diferents propostes més.