Un any més, estiu és sinònim de diversió, lleure i aprenentatge. Els casals d’estiu del Consell Esportiu de l’Hospitalet tornaran a ser una realitat a partir del pròxim 28 de juny. Però abans cal fer diferents gestions, moltes de les quals ja han començat a realitzar-se.

En concret, aquest any el Consell Esportiu organitzarà cinc casals d’estiu: Busquets i Punset (amb la col·laboració de l’escola Ausiàs March), Josep Janés, La Carpa, La Marina i Sant Josep – El Pi. Cinc opcions diferents per tal que els infants aprofitin l’estiu per passar-s’ho bé, amb activitats esportives, lúdiques, formatives i manuals.

Com l’any passat, els casals d’estiu compliran amb els protocols Covid exigits per l’Administració Pública. La presa de temperatura, la neteja de mans, les activitats a l’aire lliure, l’ús de mascareta, les entrades esglaonades i un munt més de mesures seran una constant. Volem que els infants s’ho passin bé però som conscients de la responsabilitat d’organitzar activitats grupals en l’actual context.

En pròximes setmanes es duran a terme reunions telemàtiques informatives en les quals s’explicarà el procés d’inscripció, els protocols i altres condicions. Es facilitarà l’enllaç per connectar-se a totes les famílies que així ho desitgin. Els dies previstos són els següents:

  • Dia 26 d’abril a les 17:30h – Casal Sant Josep – El Pi
  • Dia 27 d’abril a les 17:30h – Casal Josep Janés
  • Dia 27 d’abril a les 19:00h – Casal La Marina
  • Dia 28 d’abril a les 17:30h – Casal La Carpa
  • Dia 29 d’abril a les 17:15h – Casal Busquets i Punset – Ausiàs March