L’esport escolar continua la seva temporada, amb diversos esdeveniments que omplen els diferents camps i pistes de l’Hospitalet. El següent cap de setmana no és una excepció.

El més destacat arribarà a primera hora del matí, a les 9:30h, amb la segona trobada de mini futbol sala. L’Hospitalet Nord tornarà a ser el lloc escollit per reunir a desenes d’infants d’educació infantil (2014-2015), en un esdeveniment que tindrà un format similar al d’edicions anteriors, amb partidets de 5×5, a temps corregut i amb canvis lliures, afavorint que tots els nens i nenes puguin jugar i gaudir del seu esport.

Per la seva banda, la competició d’esports d’equip arriba a un punt important de la temporada, amb la disputa de la jornada de recuperació de la majoria de grups de bàsquet, futbol 7 i futbol sala. Un cop finalitzi aquesta primera fase, s’iniciarà la segona, prevista pel cap de setmana del 8 de febrer. Diferent és el calendari del voleibol, esport que des del passat 25 de gener disputa la segona fase.

Els que descansen són els esports individuals, sense competició l’1 i 2 de febrer. Serà l’únic cap de setmana del mes sense cap disciplina activa, amb un calendari que preveu jornades de natació, esport dansa i escacs, entre d’altres.