Les trobades d’escoles de bàsquet, iniciativa creada fa set temporades, tornaran aquest dissabte, amb una jornada inaugural que es durà a terme al Poliesportiu Municipal Fum d’Estampa a partir de les 9:15h.

Adreçades a esportistes nascuts als anys 2012 i 2013, les trobades d’escoles de bàsquet reuniran a bona part de les entitats i centres educatius del món del bàsquet de l’Hospitalet. La iniciativa intenta, principalment, oferir als més petits la possibilitat d’estrenar-se en l’esport de la cistella d’una manera lúdica i divertida.

Les diferents jornades tindran un guió similar al de temporades anteriors, amb els equips jugant un mínim de tres partits. Aquests duels amistosos tindran una durada de 12 minuts a temps corregut, amb canvis lliures i en format 5×5 a tota la pista. D’aquesta forma s’assegura que els nens i nenes tinguin una experiència similar a la d’un partit real de bàsquet però adaptant el reglament per afavorir la participació de tothom.

El calendari de trobades de bàsquet s’inicia aquest dissabte però tindrà continuïtat durant tot el curs, amb una freqüència mensual. La jornada final està prevista per al 23 de maig al Poliesportiu Municipal del Centre.