El cap de setmana de Carnaval farà que moltes competicions facin una aturada però altres seguiran amb el seu calendari sense deixar de competir. És el cas d’alguns esports individuals com el tennis taula i la gimnàstica rítmica.

El tennis taula, a més, realitzarà l’última jornada dels Jocs Escolars 2018/2019, amb una darrera trobada a les instal·lacions del Club Tennis Taula L’Hospitalet. Des del passat mes de novembre, els Consells Esportius de l’Hospitalet i el Baix Llobregat han organitzat aquesta competició, que ara arriba a la seva fi, amb la participació de desenes d’infants.

L’última jornada s’iniciarà a les 10:00h del matí i s’estendrà durant, aproximadament, dues hores. En finalitzar la competició es lliurarà un premi a tots els participants dels Jocs Escolars 2018/2019 de tennis taula.

La gimnàstica rítmica tampoc s’aturarà per Carnaval i disputarà la 3a fase individual al CEM La Mar Bella. Dues entitats de l’Hospitalet, AE Bellsport i CE Jaume Balmes, seran presents a la instal·lació esportiva de Barcelona, en una competició que s’estendrà durant tot dissabte i el matí de diumenge.

Els esports d’equip, per la seva banda, no tindran jornada ordinària però sí que serà un cap de setmana en el qual es podran recuperar molts partits que, en el seu moment, van ser ajornats.