A poc a poc, els diferents esports es van iniciant en el calendari dels Jocs Escolars del Consell Esportiu de l’Hospitalet. Aquest cap de setmana tindrem dues estrenes: el voleibol i el futbol 7 juvenil femení.

El voleibol és un dels esports clàssics dels Jocs Escolars i aquest any no podia faltar. La temporada 2019/2020 s’iniciarà amb dues categories: l’aleví i la d’educació secundària. Un total de 27 equips que des d’aquest cap de setmana competiran en una primera fase que s’allargarà fins al mes de gener.

D’altra banda, una altra de les competicions que s’estrena aquest cap de setmana és la categoria juvenil de futbol 7 femení. Es tracta d’una lliga organitzada pel Consell Esportiu de l’Hospitalet però que compta amb equips de diverses poblacions catalanes i que tindrà a un representant de la nostra ciutat: el CF Santa Eulàlia.

El voleibol i la categoria juvenil de futbol 7 femení s’uneixen així a la resta d’esports d’equip, que ja van començar la competició ara fa unes setmanes. Els esports individuals, per la seva banda, aniran celebrant la seva jornada d’inauguració en pròximes dates.