El pròxim diumenge 10 de novembre, al Poliesportiu Municipal del Gornal, tindrà lloc la xerrada tècnica “Com plantejar l’atac per conceptes en bàsquet de formació”, a càrrec de Fernando Gordo, entrenador superior de bàsquet.

Natural de Saragossa, Fernando Gordo té una àmplia experiència en el bàsquet català i hospitalenc, on va dirigir al primer equip del Centre Catòlic. Les darreres temporades ha exercit de tècnic ajudant al Hong Kong Eastern Long Lions Basketball Team, amb el qual es va proclamar campió de lliga l’any 2018.

La xerrada s’emmarca dins el projecte de Patis Oberts de la Diputació de Barcelona, iniciativa amb la qual col·labora el Consell Esportiu de l’Hospitalet. Es tracta d’una molt bona oportunitat per a tots els tècnics de bàsquet de la ciutat per continuar formant-se i ampliant coneixements.

L’activitat és gratuïta per a tots els assistents. Per qüestions d’aforament, sí que serà necessari omplir el full d’inscripció i fer-ho arribar a la direcció de correu electrònic cehospitalet@cehospitalet.org.