Classificacions Cross Escolar 2015

El passat dissabte 14 de novembre el Cross Escolar L’H, que organitza el Consell Esportiu L’Hospitalet amb la col·laboració de l’Ajuntament i el patrocini de diverses empreses, va tornar a omplir la Zona Esportiva Feixa Llarga amb milers de persones. Un nou èxit organitzatiu i de participació amb l’arribada a meta de 2.195 nens i joves. Aquesta prova esportiva és la de més participació escolar de tota Catalunya.

Els esportistes es van distribuir en 11 curses, segons categoria i sexe, des del joves (categoria nova) als pre-benjamins. La organització va establir 4 circuits diferents (del 2000 al 500 metres) en funció de l’edat dels participants. Tots els arribats a meta van rebre diferents obsequis, i es el control d’accés amb els dorsals amb codi de barres. A més, es va establir una zona lúdica, de lliure accés, amb activitats complementàries (tir amb arc, escacs, bicicletes de muntanya, tennis taula, inflables, scrabble). L’acte va cloure amb un sorteig de material esportiu.

Ja podeu consultar les classificacions del Cross Escolar 2015.

PRE-BENJAMÍ "C" BENJAMÍ "B" ALEVÍ FEMENÍ CADET MASCULÍ JUVENIL/JOVES FEMENÍ
PRE-BENJAMÍ "B" BENJAMÍ "A" INFANTIL MASCULÍ CADET FEMENÍ  
PRE-BENJAMÍ "A" ALEVÍ MASCULÍ INFANTIL FEMENÍ JUVENIL/JOVES MASCULÍ  

                                          

 • Dic
  Set
  12
  2018

  Presentació de la temporada 2018/2019

  Aquest dijous 12 de setembre, a les 19:00h, el Consell Esportiu de l'Hospitalet organitzarà la presentació de la temporada 2018/2019 dels Jocs Escolars. La jornada es durà a terme a l’Equipament Municipal Carrilet (Espai Jove Ca N’Arús) Avda. Carrilet 312, Planta Soterrani.

   

 • Dic
  Set
  05
  2018

  Formació de cursos tècnics 2018

  A partir dels darrers acords entre l'Escola Catalana de l'Esport i l'UCEC (Unió de Consells Esportius de Catalunya), en endavant s’oferirà la possibilitat als alumnes que hagin completat la formació que a continuació adjuntem que puguin inscriure’s al ROPEC (Registre de Professionals de l’Esport) com a monitors d’activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu.

   

 • Div
  Jul
  27
  2018

  Documents i vacances d'Estiu

  Marxem de vacances, però abans us volem deixar 4 documents imprescindibles: el calendari esportiu, la Memòria d'Activitats, la Guia dels Jocs Escolars i la Revista del CELH, que resum tota l'activitat del Consell durant el curs 2017-18. El Consell Esportiu L'Hospitalet romandrà tancat des de les 20h d'avui fins el proper dia 27 d'agost. Us desitgem un gran estiu ple de bons moments. Fins aviat!!!
  http://www.cehospitalet.org/index.php/documents 

 • Dim
  Jun
  19
  2018

  Els Casals d'Estiu escalfen motors

  Amb els Jocs Escolars ja finalitzats, l'activitat del Consell Esportiu de l'Hospitalet no s'atura. A partir de dilluns de la setmana vinent s'inicien els casals d'estiu organitzats per l'entitat. En concret, aquest any, el Consell farà sis.