Els Casals d'Estiu escalfen motors

Amb els Jocs Escolars ja finalitzats, l'activitat del Consell Esportiu de l'Hospitalet no s'atura. A partir de dilluns de la setmana vinent s'inicien els casals d'estiu organitzats per l'entitat. En concret, aquest any, el Consell farà sis.

  

Les escoles Busquets i Punset, Josep Janés, La Carpa, La Marina, Pau Casals i Pere Lliscart són els centres educatius que han confiat en el Consell Esportiu per tal d'organitzar els casals d'estiu i mantenir l'activitat a l'escola durant les setmanes estivals.

Les escoles valoren, principalment, l'experiència del Consell Esportiu en l'organització d'esdeveniments per als més petits, a més de la professional feina de tots els monitors i monitores, la majoria dels quals ja treballen amb el Consell durant el curs escolar duent a terme activitats extraescolars a diferents centres educatius.

La legalitat és un dels altres apartats que més es valora. Amb una normativa cada cop més estricta a l'hora d'organitzar casals d'estiu per garantir la seguretat dels més petits, el Consell Esportiu és una entitat que compleix sense excuses totes les obligacions i recomanacions, des d'aquelles que es refereixen a les instal·lacions com les vinculades al personal.

En total, 600 infants de l'Hospitalet passaran l'estiu amb nosaltres, repartits en els sis casals d'estiu disponibles. Una xifra important que dóna una idea de la importància que té l'Àrea de Promoció dins el Consell Esportiu.

Casals d'estiu del Consell Esportiu

 • Dic
  Set
  12
  2018

  Presentació de la temporada 2018/2019

  Aquest dijous 12 de setembre, a les 19:00h, el Consell Esportiu de l'Hospitalet organitzarà la presentació de la temporada 2018/2019 dels Jocs Escolars. La jornada es durà a terme a l’Equipament Municipal Carrilet (Espai Jove Ca N’Arús) Avda. Carrilet 312, Planta Soterrani.

   

 • Dic
  Set
  05
  2018

  Formació de cursos tècnics 2018

  A partir dels darrers acords entre l'Escola Catalana de l'Esport i l'UCEC (Unió de Consells Esportius de Catalunya), en endavant s’oferirà la possibilitat als alumnes que hagin completat la formació que a continuació adjuntem que puguin inscriure’s al ROPEC (Registre de Professionals de l’Esport) com a monitors d’activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu.

   

 • Div
  Jul
  27
  2018

  Documents i vacances d'Estiu

  Marxem de vacances, però abans us volem deixar 4 documents imprescindibles: el calendari esportiu, la Memòria d'Activitats, la Guia dels Jocs Escolars i la Revista del CELH, que resum tota l'activitat del Consell durant el curs 2017-18. El Consell Esportiu L'Hospitalet romandrà tancat des de les 20h d'avui fins el proper dia 27 d'agost. Us desitgem un gran estiu ple de bons moments. Fins aviat!!!
  http://www.cehospitalet.org/index.php/documents 

 • Dim
  Jun
  19
  2018

  Els Casals d'Estiu escalfen motors

  Amb els Jocs Escolars ja finalitzats, l'activitat del Consell Esportiu de l'Hospitalet no s'atura. A partir de dilluns de la setmana vinent s'inicien els casals d'estiu organitzats per l'entitat. En concret, aquest any, el Consell farà sis.