Des que va esclatar la crisi sanitària, el Consell Esportiu de l’Hospitalet ha tingut com a màxima que només es competiria si la situació així ho permetia. Les dades de les darreres setmanes no eren, ni molt menys, positives, un fet que complicava la possibilitat de practicar esport competitiu.

En aquest sentit, l’aplicació de l’estat d’alarma fa inviable que es puguin iniciar els Jocs Escolars a les dates previstes. Així ho ha considerat la Generalitat de Catalunya, Protecció Civil i la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, estaments que han decidit suspendre, de moment, les competicions no professionals d’àmbit català. El Consell Esportiu de l’Hospitalet se suma a aquest ajornament.

La suspensió té, inicialment, una durada de 15 dies. Un cop se superi aquest període de temps tornarem a analitzar la viabilitat o no d’iniciar les competicions d’equip, sempre escoltant i valorant les normatives i indicacions que ens facin arribar els organismes públics. Som els primers que lamenten aquesta incertesa i canvis d’escenari però, davant l’actual context, creiem que tots hem de fer un exercici d’empatia i flexibilitat.

Els nostres tècnics seguiran treballant durant aquestes setmanes i estaran a la vostra disposició per resoldre tots els dubtes que tingueu. És una situació complicada, nova per a tots, però confiem en la cooperació i bona voluntat que sempre ha mostrat l’esport de l’Hospitalet.