Els esports individuals continuen posant-se en marxa i aquesta setmana és el torn dels escacs, en una competició que porta diversos anys amb creixement de participació i importància. Aquesta temporada, la 2019/2020, no és una excepció.

En concret, la competició d’enguany ja supera les 160 inscripcions, augmentant de forma notable la participació de la temporada passada. És probable, a més, que durant pròximes setmanes s’afegeixin més infants, convertint la disciplina en una de les més populars del calendari d’esport escolar de l’Hospitalet.

La competició tornarà a dividir-se en sis jornades, cadascuna de les quals tindrà dues rondes. El lloc triat serà la sala d’actes de l’Institut Torras i Bages, una localització ideal que permet acollir sense problemes el gran volum de participants.

L’estrena serà aquest dissabte, a partir de les 16:30h. La jornada reunirà a desenes d’infants que representen molts centres educatius i entitats de la ciutat, en una competició organitzada íntegrament pel Consell Esportiu de l’Hospitalet.