El futbol sala serà el principal protagonista de l’esport escolar en un cap de setmana que tornarà a tenir una agenda ben plena d’esdeveniments i competicions.

A les 9:30h, a l’Hospitalet Nord, s’iniciarà la trobada de cloenda de futbol sala, en una jornada que tornarà a reunir a moltes entitats i centres de la ciutat. L’esdeveniment tindrà una durada de dues hores, amb partidets sense marcador i amb canvis lliures, afavorint la participació de tots els infants. A més, com a última trobada de la temporada, es lliurarà un obsequi a tots els participants i els esportistes podran gaudir d’activitats paral·leles per dur a terme mentre descansen dels seus partits.

Una mica més tard, a les 10:00h, s’iniciarà la fase de sector de categoria benjamí de futbol sala, amb el CE Fax Torras i Bages com a representant de l’Hospitalet. El conjunt de la nostra ciutat jugarà la primera semifinal i, en cas de guanyar, jugaria la final a les 13:00, en una competició que es durà a terme al Poliesportiu Municipal del Gornal.

El CE Fax Torras i Bages no serà l’únic equip que disputarà la fase de sector aquest cap de setmana, ja que el voleibol tindrà bona part de les seves competicions aquest cap de setmana. Conjunts del CEV L’Hospitalet, el Busquets i Punset, el CE Fax Torras i Bages, el Bellvitge, el Pedraforca i el Can Vilumara es desplaçaran fora de la ciutat per tal de guanyar les seves respectives competicions i classificar-se pel Campionat de Catalunya escolar.

Més enllà dels esports d’equip, dues disciplines individuals tindran una nova ronda. És el cas del karate, que disputarà la segona jornada a Cornellà, i la gimnàstica rítmica de conjunts, que durà a terme la tercera i última fase.