Un dels projectes que va aturar la pandèmia va ser “A L’H tothom suma”, una iniciativa que té com a principal objectiu formar a persones amb discapacitat com a ajudants de monitors esportius. Després de diversos intents, per fi s’ha pogut reprendre el curs.

Dilluns 31 de juliol va ser el primer dia, amb una desena de persones que van acudir al curs amb l’objectiu de formar-se com a monitors esportius. La iniciativa no queda aquí i, un cop finalitzi el curs, el Consell Esportiu acompanyarà a tots els alumnes durant la seva integració a les diferents entitats i centres esportius que ja han mostrat interès.

En aquest sentit, el Consell Esportiu de l’Hospitalet té un gran ventall d’opcions per tal de trobar el lloc ideal per a cada alumne. Són molts anys organitzant l’esport de multitud de centres escolars, a més de la gran col·laboració que sempre ha existit amb les entitats esportives de l’Hospitalet.

El curs, primera part del projecte “A L’H tothom suma”, s’allargarà fins al 21 de juny. Les classes es duran a terme a l’Associació ALPI.