En un estiu especialment complicat, el Consell Esportiu de l’Hospitalet no ha volgut deixar enrere un dels projectes més importants del seu calendari anual, la celebració dels casals d’estiu.

Tot i que la situació no ha estat fàcil, la voluntat de l’entitat sempre ha estat la de dur a terme els casals, conscient de la necessitat dels infants de poder gaudir d’estones de lleure amb nens i nenes de la seva edat. És per aquest motiu que des de finals d’abril es va posar en marxa el projecte, tot i que llavors les previsions no eren especialment optimistes.

Amb la situació més clara però amb molts canvis normatius que l’Administració Pública exigeix, els Casals d’estiu es duran a terme a partir del 29 de juny, una setmana més tard del previst. Per explicar aquest i altres canvis, les diferents direccions han organitzat reunions on line informatives, en les quals s’explicarà el funcionament i totes les variacions respecte a anys anteriors. Les dates i hores són les següents:

  • Casal d’estiu Josep Janés: dilluns 8 de juny a les 19:15 h
  • Casal d’estiu La Marina: dimarts 9 de juny a les 19:30 h
  • Casal d’estiu Sant Josep – El Pi: dimecres 10 de juny a les 19:15 h
  • Casal d’estiu Pau Casals: dijous 11 de juny a les 17:15 h
  • Casal d’estiu Busquets i Punset: dijous 11 de juny a les 19:15 h
  • Casal d’estiu La Carpa: divendres 12 de juny a les 19:15 h

Totes les famílies que havien realitzat la inscripció ja han rebut, via mail, l’enllaç per unir-se a la reunió on line del seu casal. En el cas de no haver rebut aquesta comunicació, preguem que es contacti amb nosaltres per tal de facilitar l’enllaç.