El dissabte 25 de maig serà el torn de la trobada de cloenda d’escoles de bàsquet, un esdeveniment que inclourà dues parts diferenciades: una adreçada a nens i nenes de 1r i 2n de primària i una segona amb els més petits, infants de P3, P4 i P5. Tot al Poliesportiu Municipal del Centre.

Cronològicament, el primer a arribar serà la setena trobada de nens i nenes de 1r i 2n, amb multitud d’entitats i centres escolars de la ciutat. A les 9:30 h s’iniciarà aquest primer torn, amb partidets de 5×5 a pista completa, amb canvis lliures i sense aturar el rellotge. Un cop finalitzada la trobada es lliurarà un petit obsequi a tots els esportistes participants.

A les 11:45h, aproximadament, s’iniciarà la segona part de la trobada, amb la part adreçada a infants de P3, P4 i P5. En aquest cas es duran a terme diferents activitats, dissenyades pels més petits de les entitats i centres presents. També en aquest cas la trobada finalitzarà amb el lliurament d’obsequis per a tots els participants.

Com a complement als partits, a aquesta trobada de cloenda  farem servir annex al poliesportiu, a la plaça de la Riera de l’Escorxador, per fer diferents activitats psicomotrius, de forma gratuïta i lliure. Així, els infants podran gaudir en el descans dels seus partits.