El pròxim dilluns 29 de juny s’inicien els casals d’estiu 2020 del Consell Esportiu de l’Hospitalet. Finalment, es celebraran a cinc escoles de la ciutat: Josep Janés, La Carpa, La Marina, Sant Josep – El Pi i al Busquets i Punset, conjuntament amb l’escola Ausiàs March.

En un any complicat per la situació sanitària, el Consell Esportiu de l’Hospitalet ha mantingut l’aposta per la celebració dels casals, conscient de la necessitat de molts infants de poder gaudir d’activitats de lleure i esbarjo. En aquest context, el funcionament dels diferents casals variarà respecte anys anteriors, adaptant-se a la nova situació i normativa.

En tots els casals organitzats pel Consell Esportiu de l’Hospitalet hi haurà grups tancats de 10 infants, es farà una entrada esglaonada i es vetllarà pel distanciament i l’ús de mascaretes en aquelles activitats en les quals sigui recomanable. A més, una empresa de neteja professional s’encarregarà de desinfectar tots els espais utilitzats i les excursions, aquest any, seran sempre a espais naturals i oberts.

D’altra banda, tots els monitors i monitores dels cinc casals d’estiu hauran realitzat la formació COVID-19 de responsables de prevenció i higiene, impulsada per l’Agència de Salut Pública de Catalunya. D’aquesta forma, qualsevol dels educadors presents sabran com actuar en totes les circumstàncies.

Esperem, més que mai, que aquest any els infants de l’Hospitalet puguin gaudir al màxim de l’estiu, conjuntament amb els seus amics i amigues, en un ambient lúdic i educatiu. Us esperem el 29 de juny!