Continuen les inscripcions per a la temporada 2020/2021 dels Jocs Escolars de l’Hospitalet, en un curs complicat però amb la seguretat que entitats, centres i organitzadors faran tot el possible per oferir les millors condicions sanitàries possibles. A través de la plataforma Playoff, els diferents clubs i escoles poden iniciar el tràmit per donar d’alta els seus esportistes.

Aquest any, lògicament, la tramitació de llicències ve acompanyada de novetats, amb la voluntat d’oferir un millor control de la pandèmia. La principal variació és que totes les entitats i centres hauran de signar una declaració responsable. En ella, es certificarà que se segueixen els diferents protocols per reduir al màxim els contagis de la Covid19.

Com és habitual, les competicions d’esport d’equip seran les primeres a estrenar-se. Aquest any, però, ho faran amb dates més avançades, deixant així una mica més de temps a les entitats i centres per tramitar llicències i preparar la nova temporada. En concret, la primera competició a començar serà la de futbol 7, el 31 d’octubre, seguida de les de bàsquet i futbol sala, previstes pel 7 de novembre. L’última serà la de voleibol, a partir del dia 14.

L’esport individual, per la seva banda, haurà d’esperar algunes setmanes més, amb els inicis de competició encara oberts. S’espera que els primers esdeveniments arribin al mes de desembre o al gener, depenent de l’evolució del context sanitari i de les inscripcions.

Totes les competicions, d’equip i individuals, seguiran els protocols elaborats per la UCEC i adaptats pel Consell Esportiu de l’Hospitalet a la realitat de la nostra ciutat. Al protocol general, ja publicat, se li afegiran les diferents mesures adoptades per cada esport.